Frågor och svar

Vi förstår att det kan uppstå funderingar och vi besvarar gärna dina frågor för att hjälpa dig komma igång med träningen hos oss. Här har vi samlat svar på några de vanligaste frågorna. 

Vad är FortGjort HOME?

FortGjort HOME erbjuder träningsupplägg som alla med en prenumeration kan ta del av online. Träningspassen kan du genomföra var och när det passar dig bäst. Vi erbjuder en stor blandning av träning så som: Funktionell träning, Skivstång, Mage Rygg, Styrka, Box Mix, Dansa Zafro, PulsJympa, Harmoni, Avspänning, Harmoni Flöde, Pilates, Multiträning, Pulsträning, Rörlighetsträning och Bål & Balans.

 

Skapa ditt konto idag!

Vad kostar en prenumeration?

Om du är medlem hos en träningsanläggning som är ansluten till FortGjort tränar du kostnadsfritt på FortGjort HOME. Rabattkoden som krävs för att skapa det kostnadsfria kontot får du från din träningsanläggning. 
Om du inte är ansluten till en träningsanläggning och vill starta en prenumeration kostar det 149 kr per månad. 

Är prenumerationen bindande?

Medlemskapet förnyas varje månad (30 dagar), och du kan när som helst avsluta medlemskapet utan bindningstid.

Hur vet jag om min träningsanläggning erbjuder HOME?

För att ta reda på om din träningsanläggning är ansluten till FortGjort är det enklaste att kontakta din träningsanläggning direkt för mer information.

Hur hittar jag min rabattkod?

Rabattkoden som ger dig kostnadsfri tillgång till FortGjort HOME tillhandahåller din egen träningsanläggning och enklast är att kontakta dem direkt.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur gör jag?

Om du inte minns ditt lösenord finns möjlighet att återställa ditt lösenord. Det gör du genom att klicka på på Glömt lösenord på sidan för inloggning. Du får sedan ett mejl skickat till mejladressen du angett, med instruktioner att följa. Om du inte fått något mejl inom ett par minuter, dubbelkolla din skräppost. Logga sedan in på nytt med ditt nya lösenord. 

Jag har problem att streama. Hur gör jag?

Börja med att kontrollera din egen internetuppkoppling och testa att ansluta till sidan med ditt träningspass på nytt. Ifall problemet fortsätter får du gärna ta kontakt med oss, så hjälper vi dig!