Summer Boost 3o – sommarens roligaste program!

Välkommen till Summer Boost 30 – ditt digitala motivationsprogram för en aktiv och rörelserik sommar! Och det bästa av allt – programmet ingår i vår Sommar Deal! För endast 495 kr får du inte bara 6 månaders medlemskap på Nordens roligaste träningsportal, FortGjort, utan även tillgång till Summer Boost 30.

Med Summer Boost 30 får du tillgång till ett enkelt och effektivt träningsprogram som fungerar var som helst, när som helst. Med två träningspass per vecka och ett enkelt upplägg dag för dag, kommer du inte bara att stärka din kropp, utan även lära dig mer om dig själv och din förmåga.

För dig som redan är medlem erbjuder vi Summer Boost 30 till ett medlemspris på endast 199 kr. och du köper det enkelt direkt i träningsportalen när du är inloggad.

Summer Boost 30 är mer än bara ett träningsprogram – det är din guide till en aktiv sommar full av hälsa och välmående. Genom att följa vårt program får du inte bara tips och idéer för att hålla igång under sommaren, utan också möjligheten att testa olika sätt att röra på dig och utforska din kropp på nya sätt.

Med Summer Boost 30 kan du enkelt checka av dina träningspass i vårt digitala program och få massor av inspiration som hjälper dig att hålla igång utan att behöva försaka sommarens njutningar. Så varför vänta? Ge dig själv den bästa sommargåvan och låt Summer Boost 30 guida dig mot en aktiv och hälsosam sommar!