MAXIPEPPEN med Må Bra månad – ICA Maxi Nyköping

Välkommen till ett roligt samarbete mellan ICA Maxi Stormarknad i Nyköping och FortGjort! Tillsammans vill ICA Maxi och FortGjort verka för att fler ska hitta hållbara må-bra vanor dels genom MAXIPEPPEN – ett digitalt motivationsprogram samt en månad fylld med må bra aktiviteter i ICA butiken, digitala föreläsningar och massor av roliga träningspass med FortGjort (online) .
Detta är kostnadsfritt om du är Ica kundhär skapar du ditt konto utan kostnad och utan några förpliktelser + deltar i MAXIPEPPEN

Vi hoppas du ska trivas och få en underhållande månad med MAXIPEPPEN Må Bra månad och vi ser fram emot att träffa dig antingen i butiken eller på FortGjort HOME!

Så funkar MAXIPEPPEN (v.15 – 18) – här skapar du ditt konto utan kostnad och bindning + deltar i MAXIPEPPEN
MAXIPEPPEN bjuder på små, roliga och spännande uppdrag ett par gånger i veckan, som alla klarar av. Du genomför uppdragen och registrerar sen i MAXIPEPPEN. När nya uppdrag dyker upp får du ett mail (om du önskar) som på minner dig. Du kommer du att inspireras och motiveras till fysisk aktivitet, vardagsmotion, återhämtning och vila, matinspiration och boost (mentalt och socialt). Inga pekpinnar, måsten eller krav utan fokus på att göra något som påverkar Dig att må bättre på ett lekfullt och tillåtande sätt.
För att delta i MAXIPEPPEN måste du ha ett personligt konto på FortGjort HOME (läs nedan) och såklart är du kund hos ICA Maxi i Nyköping 🙂

Fri tillgång till FortGjort HOME (onlineträning)
Under veckorna 15 – 18 har alla Icas kunder fri tillgång till Nordens största friskvårdsportal FortGjort HOME.
På FortGjort finns över 230 träningsprogram i 30 olika typer av dans, träning och harmoni aktiviteter. Här hittar du allt ifrån traditionell Jympa, Mage Rygg, DansGlädje, Box Mix, Pilates till Senior och familjeträning. Du streamar passen i från din mobil, läsplatta eller dator. Alla pass är enkla, roliga och innehåller den bästa musiken. här skapar du ditt konto utan kostnad och utan några förpliktelser + deltar i MAXIPEPPEN

Må Bra månad på ICA Maxi Stormarknad Nyköping
Det ska vara enkelt, gott och fortgjort att må bra, det gäller för alla vår kunder oavsett ålder och ambitionsnivå. Välmående och hälsa handlar om att både fysiskt och psykiskt skapa hållbara vanor och beteende som känns värdefulla och lustfylld och ha roligt under tiden. Därför anordnar ICA Maxi Nyköping tillsammans med FortGjort Träning en månad full av inspiration, pepp, endorfiner och vitaminer, insikter och massa roliga aktiviteter för både kropp och knopp.

Olika Må bra teman varje vecka – häng med!

Vecka 15:
Tisdag & Onsdag
Seniorfika med kaffe & tårta klockan 10–15. Då finns även Jennie och Elenor från FortGjort på plats klockan 11 -13 och ger sina bästa må bra tips för dig som är senior.

Lördag
Tipspromenad för hela familjen klockan 10–15, fina vinster från ICA Maxi (presentkort 1000:-), FortGjort (presentkort träning årskort värde ca 1 500:- ) och Palstorps äventyrsgård & skogsby (säsongskort). Mica kommer och hälsar på klockan 10, 12 och 14.

Vecka 16:
Måndag–onsdag
Tipsar vi dig om en grön vardagsrätt i frukt & gröntavdelning

Torsdag–söndag
Tipsar vi dig om en grön helgrätt i frukt & gröntavdelningen.

Torsdag
Digital föreläsning 16:30–17:15 – ’10 i topp – inköpstips för bra mat’Klicka här för att komma till föreläsningen. (via Zoom)

Måndag–fredag
Vi gömmer 10 stycken GULDBANANER/dag i hela butiken, som ger dig 25:- rabatt på frukt & gröntavdelningen. (Max 1 guldbanan/hushåll)

Vecka 17:
Onsdag
Digital föreläsning klockan 19:00–19:45 ‘Det ska vara kul att träna annars är det inte roligt’. Klicka här för att komma till föreläsningen. (via Zoom)

Måndag–fredag
Ett inlägg på Instagram och Facebook med busenkla men roliga aktiviteter – delar man med sig när man gör övningarna, taggar oss eller skickar privat så är man med i en utlottning med fina priser – obs! ingen tävling.

Vecka 18:
Måndag
Promenad i ekensberg – mer info kommer

Tisdag
Utomhusgympa – mer info kommer

Lördag
Aktivitetsrunda i ICA butiken klockan 10-15 – mer info kommer.

Schemat uppdateras löpande – håll utkik för här eller på våra sociala medier vad som händer vecka för vecka.

Har du frågor eller annat når du oss på info@fortgjort.se
här skapar du ditt konto utan kostnad och utan förpliktelser + deltar i MAXIPEPPEN

Varmt välkommen!