Använd ditt friskvårdsbidrag!

Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag och häng med oss i FortGjort för en rörelserik och rolig vardag med extra glad energi!
Det är enkelt för dig att prova på olika träningsformer och anpassa träningen efter den tid och ork du har tillgänglig.

Användarvänlighet är en av de viktigaste aspekterna av FortGjort HOME. Passen är utformade för en bred målgrupp och kvaliteten på produktionen är hög. Plattformen kan användas på mobil, surfplatta och dator, och det går enkelt att casta till en smart tv.

FortGjort HOME har ett brett utbud av olika gruppträningsaktiviteter som gör plattformen till en av de största och roligaste träningsportalerna i Norden. Nya program läggs till flera gånger i veckan, och det finns närmare 230 olika pass i över 30 olika aktiviteter att välja mellan. Varje pass är max 25 minuter långt, vilket gör det superenkelt att planera träningen.

SÅHÄR ANVÄNDER DU FRISKVÅRDSBIDRAGET HOS OSS:
Är ditt friskvårdsbidrag kopplat till ePassi, Benify, Wellnet eller Benefits? Sök efter FortGjort Träning i deras system/tjänst och gör din beställning. Vi skickar dig sedan en länk till dig. Vi har alltid extra förmånliga priser i friskvårdsportalerna!


Vill du ha ett kvitto på dina betalningar går det såklart jättebra. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss!